VIDEO - Dalibor Zebić: "Moramo žestoko napasti od prve minute"
Piše: ZadarSport i Televizija VOX | Objavljeno 10.5.2009 u 15:11.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: Arhiva (ZDS)


U 30. kolu Prve HNL, Zadar je domaćin Cibaliji. Nakon četiri poraza za redom i pet utakmica bez postignutog gola, trener Zebić svojim je igračima za susret protiv Vinkovčana stavio imperativ pobjede. U momčad se vraća napadač Šaranović, na bokovima će zaigrati Maruna i Jozinović, dok će nedostajati kartonirani Ljubičić, Mitrović i Bilaver.

Dalibor Zebić:

- Siguran sam da ovo za nas neće biti laka utakmica, znate i sami da kada moraš nešto, evo vidjeli ste i Hajduka kako su im se odsjekle noge, znači, moramo izbjeći tu situaciju i od prve minute, nema čekanja.

Od prve minute ćemo krenuti prema golu Cibalije, držati se čvrsto na njihovoj polovici, i tražiti taj rani gol. U sastav se napokon vraća Šaranović koji će u špici biti skupa s Terkešom i mislim da će i Terkešu biti puno lakše igrati nego do sada.

Imamo Župana i Suraća iza njih dva, tražimo još zadnjeg veznog, Ćurjurić je bolestan, znači on otpada, imamo i tri kartonirana igrača, a svi ostali su 'unutra'. Na bokovima će biti Maruna i Jozinović – kazao je Zebić na pressici uoči utakmice.

Zadar i Cibalija se sastaju u 16:30 sati, a utakmicu na Stanovima sudi Mario Strahonja.

Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.