Sporazumni raskid ugovora: Ninoslav Parmaković napustio redove NK Zadar
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.5.2009 u 16:25.
ZDNews.hr

Ninoslav Parmaković Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon nepune dvije sezone odigrane u NK Zadar, jedan od najboljih i najborbenijih igrača zadarske obrane, Ninoslav Parmaković više ne trenira s momčadi sa Stanova, a kako doznajemo, raskinuo je ugovor s momčadi sa Stanova te se vratio u rodnu Požegu gdje će se odmarati do kraja sezone.

- Što reći, to je sport, NK Zadar i ja sporazumno smo se rastali. Mogu samo kazati kako sam u nepune dvije godine u Zadru stekao dosta prijatelja, a o svojim suigračima, koji su mi ujedno bili prijatelji i velika podrška imam samo riječi hvala. Svi smo bili jedna dobra ekipa i velika obitelj. Moj boravak u Zadru ostat će mi u lijepom sjećanju, a svojim dojučerašnjim suigračima želim puno sreće i nadam se da će, tj. uvjeren sam da će uspjeti u zacrtanim ciljevima – kazao je Parmaković u razgovoru za ZadarSport.

Kontaktirali smo i sportskog direktora NK Zadar, prof. Josipa Bajla koji nam je u kratkom razgovoru također kazao kako su se NK Zadar i Ninoslav Parmaković razišli u prijateljskom odnosu, te je ugovor sporazumno raskinut.

- Nino je jedan hrabar momak i dobar igrač koji, eto, nije imao sreće s povredama. On je povrijedio zadnju ložu i u dogovoru s njim odlučili smo raskinuti ugovor. Njegov ugovor vrijedio je do kraja ove sezone, no kako je do kraja prvenstva ostalo još četiri kola, odlučili smo se dogovoriti i raskinuti suradnju na obostrano zadovoljstvo. On se vratio u Požegu i ja mu želim puno sreće u nastavku karijere.

Dodajmo ovome informaciju kako su se za usluge Parmakovića zainteresirni još neki prvoligaški klubovi, pa ćemo tako Parmu, kako ga od milja zovu njegovi suigrači, i dogodine gledati na travnjacima Prve HNL, pa i na Stanovima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.