Perić: "Cibona je favorit, no u Zagreb ne idemo s bijelom zastavom"
Piše: H.B. | Objavljeno 8.5.2009 u 22:55.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport.com (Sebastian Govorčin, arhiva)


Košarkaši Cibone i Zadra danas s početkom u 18 sati i 10 minuta u Zagrebu igraju utakmicu 12. kola lige Lige za prvaka. Povratnik u sastav Zadra, Hrvoje Perić, nakon što je propustio oba ogleda s Dubrovnikom radi bakterijske upale grla te povišene tjelesne temperature, danas bi trebao biti spreman za utakmicu s najljućim zadarskim protivnicima, Cibonom.

No, prema medicinskim prognozama, Perić će moći odigrati svega desetak minuta. U razgovoru za ZadarSport, Perić je uoči utakmice kazao kako je Cibona favorit, no Zadrani ne idu u Zagreb sa bijelom zastavom, kaže Perić.

'Cibona je favorit, no mi se u Zagreb ne idemo predati'

- Moram kazati kako smo se dosta pripremali za utakmicu s Cibonom, no oni jesu favoriti, ali mi ne idemo tamo s bijelom zastavom, ne idemo se predati. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da ih iznenadimo ako je to moguće.

Kako zaustaviti Cibonu, kako igrati protiv njih?

- Prije svega moramo u obrani odigrati dobro, naravno i u napadu moramo realizirati ono što izradimo i ono što nam se pruži. Čvrstom i agresivnom obranom i skokovima u obrani i napadu možemo iznenaditi svog protivnika. Također, treba im smanjiti postotak šuta i postignutih koševa. Pokušat ćemo i borit ćemo se do zadnje sekunde.

Tornado je najavio podršku s tribina, koliko će vam to značiti?

- Naravno da je lijepo uvijek kada je Tornado na tribini, onda je potpuno drugačija atmosfera i to nam je jedan dodatni motiv da bolje igramo, iako se trudimo svaku utakmicu maksimalno. Nadam se da će nas pratiti i dalje, njihova podrška nam jako puno znači i dodatan je vjetar u leđa, a pogotovo kad ne ide – za kraj će Perić.

Utakmica se igra danas s početkom u 18 sati i 10 minuta uz izravan prijenos na HTV 2.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.