VIDEO - Stolnotenisači Donata razočarali u prvoj utakmici doigravanja
Piše: TV Vox i ZadarSport | Objavljeno 8.5.2009 u 13:44.
ZDNews.hr

STK Donat Screenshot: TV Vox


Stolnotenisači Donata priredili su veliko razočaranje svim ljubiteljima stolnog tenisa u Zadra, jer su unatoč prednosti domaćeg terena u prvoj utakmici doigravanja za prvaka Hrvatske, poraženi od Zagreba rezultatom 4:2.

Ključni su bili porazi Davora Karlovića, najprije na otvaranju susreta od Tomislava Kolareka, a zatim i u petoj igri od Tomislava Zubčića. Nakon tog poraza, rezultat je glasio 3:2 za višestruke prvake iz Zagreba, i kako je u iduće dvije partije za Donat trebao zaigrati njihov treći igrač, mladi Vice Ivčić, koji je nominalno najslabija karika u zadarskim redovima, trener Denis Karlović je odlučio poštedjeti viroznog Kineza Jia Zhenga te je predao njegov meč.

Ovim porazom u finalu play-offa, što im nije prvi put u ovakvim utakmicama, stolnotenisači Donata prosuli su sve dobro što napravili tijekom ove sezone. Uzvratni susret je u nedjelju u Zagrebu i prema trenutnom odnosu snaga, stolnotenisači Zagreba veliki su favoriti.

Opširnije uz izjave aktera u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.