Tome Ružić: "Bili smo bolji i zasluženo smo slavili"
Piše: H.B. | Objavljeno 6.5.2009 u 22:13.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon pobjede Zadra nad Dubrovnikom, igrači Zadra složili su se kako je Zadar puno kvalitetnija momčad od Dubrovnika. Razgovarali smo sa Markom Carom, Vladimerom Boisom, Tomom Ružićem te Tonijem Prostranom koji su nam kazali svoje dojmove netom nakon utkamice.

Marko Car

- Mislim da smo odigrali onako kako smo se dogovorili, kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja i neki mlađi igrači su dobili priliku i mislim da je sve u svemu očekivano. Sljedeća utakmica (sa Cibonom) odlučuje o prvom mjestu, ali ne mogu reći da je u toj utakmici netko izraziti favorit, Cibona je lagani favorit iz razloga što igraju kod kuće, ali mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo.

Vladimer Boisa

- Odigrali smo dobro i kvalitetno uz malo grešaka u obrani, no mi smo bolja i kvalitetnija ekipa. To smo danas dokazali. Vrlo teška utakmica nas očekuje, ona sa Cibonom. Oni će biti maksimalno motivirani jer će imati želju da nam vrate za ovaj poraz u Zadru. Bit će to vrlo teška utakmica za nas. Svi igrači posebno su motivirani na ovakvim utakmicama, i s jedne i s druge strane, no mi ćemo učiniti sve što možemo da dobijemo.

Tome Ružić

- Očekivali smo ovu pobjedu i mislim da smo pokazali kolika je razlika u kvaliteti. U subotu nas čeka derbi utakmica sa Cibonom. Što se tiče utakmice s Dubrovnikom, mislim da smo odigrali onako kako smo se dogovorili iako su oni imali dosta šuteva za tri poena, no, danas je slavio bolji.

Toni Prostran

- Očekivana pobjeda. Ova utakmica nam je bila ubiti trening za Cibonu. Zadovoljni smo svi, obrambeno smo primili malo manje nego u Dubrovniku. Napadački smo dobro odigrali. Od sutra se pripremamo za utakmicu sa Cibonom. Pavle je dobio svojih pet minuta i sretan sam radi njega. On je to iskoristio na najbolji mogući način, a uz sve to danas mu je i rođendan. Cibona je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe i nećemo se predati. Idemo na nova dva boda.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.