VIDEO - Sagadin: "Zsluženo smo slavili, povratak Stipčevića nam puno znači"
Piše: H.B. | Objavljeno 6.5.2009 u 21:57.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon visoke pobjede Zadra nad Dubrovnikom od čak 54 razlike, treneri obje momčadi na press konferenciji iznijeli su svoja viđenja današnje utakmice. Trener Dubrovnika Darko Kunce mogao je samo čestitati Zadranima na zasluženoj pobjedi, dok je strateg Zadrana, Zmago Sagadin kazao kako je zadovoljan igrom svoje momčadi. Pohvalio je Stipčevića koji se konačno vratio nakon ozljede te je dodao kako je njegov povratak ohrabrujući uoči derbija s Cibonom.

Darko Kunce

- Prvo bih čestitao Zadru na pobjedi i dobroj utakmici. U tri dana smo odigrali dvaput sa Zadrom, što je za našu momčad previše u ovom trenutku. Ostali smo bez dva igrača iz petorke i nismo ih uspjeli nadomjestiti. Škifić se ozlijedio u ranoj fazi, pokušavali smo pružiti otpor što više možemo, ali mislim da je u ovom trenutku nakon puta i nedjeljne utakmice ovo bio naš maksimum.

Zmago Sagadin:

- Mi smo odradili posao, mislim da smo što se napada tiče svi odigrali dobro i korektno, padalo je sa svih strana. Bilo je preivše grešaka i slabosti u obrani, istina je da taj dio nije bio na nekom super nivou, ali je teško kada napraviš veliku razliku, teško je koncentrirati se, uglavnom, Zadar je u ovom trenutku mnogo jači tim i to smo pokazali. Pristup je bio profesionalan. Igrači su se trudili i korektno radili sovj posao. Važna je ta utakmica i zbog povratka Roka, ako se sjećate prije tri dana na utakmici sa Dubrovnikom je izgledao smješno na terenu, nije mogao pogoditi koš, a danas je već nešto osjetio i pogodio tako da je to pred odlazak u Zagreb ohrabrujuće. On se vratio i bit će nam od velike pomoći.

'Marčinkovič je iza Olivarija'

- Marčinković za sada zna samo dvije akcije i igrao je zbog toga što u sastavu nije bilo Olivarija koji je na Prvenstvu srednjih škola. Šime Olivari je bio predviđen danas da dobije minutažu, malo veću, a kada se vrati, on je taj sljedeći kojega ćemo forsirati, a Marčinković je još malo iza i morat će pokazati nešto na treningu i ponašati se kako treba. Ono što je napravio, mislim da je napravio korektno. Jasno, ušao je kada je utakmica već bila riješena, ali pristup je pravi, i u obrani je nešto napravio, ukrao je jednu loptu. Mislim da se dečko trudi i on je sljedeći, iza Šime Olivarija kojega ćemo probati 'instalirati' – za kraj će Sagadin.

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.