Ružić: "Sve je stvar timske igre, jednom sam to ja, drugi put je to netko drugi"
Piše: H.B. | Objavljeno 4.5.2009 u 13:08.
ZDNews.hr

Tome Ružić Foto: ZDS (arhiva)


Za 30 minuta provedenih na parketu, Zadranin Tome Ružić u Dubrovniku je, protiv istoimene momčadi postigao 33 koša, uz šut za dva 14/17, uz sve to, Ružić je sakupio i 10 skokova, a ukupna valorizacija na kraju utakmice iznosila je - 41! Nakon utakmice Ružić je u razgovoru za ZadarSport kazao utakmica nije bila lagana, a što se svoje igre tiče skromno je kazao kako je sve stvar timske igre.

Pobjeda Zadra u Gospinom polju, 20 razlike, što reći o utakmici?

- Rezultat možda sugerira da je utakmica bila lagana, ali prvo poluvrijeme smo se malo mučili s njima, nismo odigrali ono što smo se dogovorili ni što se tiče obrane ni što se tiče napada. Malo smo ušli nervozno u susret i oni su držali priključak od pet – šest poena razlike. U drugom nam je poluvremenu trener sugerirao kako da ih napadnemo, kako da obratimo pažnju na njihove napade i da koncentriranije odigramo u obrani i mislim da smo to uspjeli ispoštovati.

Trideset minuta u igri, 33 koša, 10 skokova, valorizacija 41…

- Ja sam iskoristio na najbolji mogući način minutažu u napadu, a što se tiče drugog mislim da je sve to stvar timske igre. Ja sam iskočio u ovom trenutku kao najbolji pojedinac na toj utakmici – za kraj će najbolji igrač Zadra u utakmici sa Dubrovnikom, Tome Ružić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.