Košarkaši ABC Studio B osvojili međunarodni turnir "Sjećanje na Krešu"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 3.5.2009 u 23:44.
ZDNews.hr

ABC Studio B - prvak!


Neven Jurjević - igrač turnira.Na međunarodnom turniru u organizaciji košarkaškog kluba ABC Studio , nastupilo je 16 ekipa iz 4 različite zemlje. U kadetskom uzrastu nastupilo je 8 ekipa, a titulu najbolje momčadi osvojila je domaća momčad ABC-a.

U jednom polufinalu su igrali viceprvaci BiH ekipa Sparsa iz Sarajeva i ekipa ABC-a dok je su u drugom polufinalu igrali Kengur iz Zenice i Gorica iz Slovenije. U finale su ušli domaća ekipa ABC-a i Zeničani, a u finalu koje je bilo repriza prošlogodišnjeg, Zadrani su uspjeli se osvetit i osvojit turnir.

Momčad ABC Studio B

Kengur je krenuo bolje, koristili su svoje centre tu se poveli odmah na početku 6 razlike te ga održavali sve do polovice druge četvrtine, kada ulazi Neven Jurjević (kasnije proglašen najboljim igračem turnira) i donosi preokret te je ABC poveo 8 razlike te do kraja utakmice samo povećavao tu prednost.

Najbolji strijelac turnira je bio Andrija Hrkač (Međimurje) sa 74 postignuta poena dok je za najboljeg igrača proglašen Neven Jurjević (ABC Studio B). U natjecanju u tricama pobjednik je Toni Ivičić (ABC Studio B).

Konačni poredak:

1. ABC Studio B
2. Kengur Zenica
3. Gorica(Slo)
4. Spars Sarajevo
5. Međimurje Čakovec
6. Zalaegrszeg (Mađarska)
7. Auktor Sesvete

Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.