Kadeti Zadra krenuli sa pobjedom
Piše: Neven Jurjević | Objavljeno 2.5.2009 u 1:33.
ZDNews.hr

Kadeti KK Zadar


Zadarski kadeti pod vodstvom Rudija Tičine, dobro su krenuli na poluzavršnici za 93. godište u Splitu. Kadeti Dubrovnika pružili su im jak otpor, no nakon regularnog dijela koji je završio 74:74, ipak su nakon jednog produžetka smogli snage i pobijedili Dubrovnik rezultatom 89:88.

Na Splitskim gripama, Zadarski mladci su pred oko 150-200 ljudi, nervozno krenuli u utakmicu, što su Dubrovčani odlično iskoristili i odmah, na početku napravili seriju 12:0. Nakon time-outa Tičine, Zadrani su se polako počeli dizat, ali to nije bilo dovoljno te su Dubrovčani otišli na odmor sa 44:28.

Zadrani se nisu predavali, te su polako stizali prednost Dubrovnika i napokon je uspjeli izjednačit prvi put u četvrtoj četvrtini i to na kraju regularnog dijela. Igrač Dubrovnika je imao dva bacanja za pobjedu, no neiskustvo i pritisak učinili su svoje te je promašio oba bacanja i odveo utakmicu u produžetak.

U produžetku za Zadar zabijaju ključne poene Mavra , Banić i Jurlina. Roko Jurlina je imao i dva bacanja za pobjedu, na sreću on je bio hladniji u glavi i stavio je jedno bacanje što je bilo dovoljno za slavlje kadeta Zadra. Zanimljivo je i da je u prvom produžetku bilo i prvo zadarsko vodstvo na utakmici 78:77.

Najbolji strijelci u redovima Zadra su bili Jurlina sa 25 poena i Mavra sa 13 poena.

Sutra na Gripama, s početkom u 14 sati igraju utakmicu protiv Dražena Petrovića.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.