13. izdanje turnira u sjećanje na Krešu Ćosića
Piše: TV Vox | Objavljeno 1.5.2009 u 23:31.
ZDNews.hr


Danas je u Mocirama započeo tradicionalni, 13. po redu košarkaški turnir u sjećanje na legendu zadarske i svjetske košarke, Krešimira Ćosića. U organizaciji košarkaškog kluba ABC Studio B na turniru sudjeluje 8 momčadi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske.

Svečano otvaranje zakazano je za 17:30, a natjecanje je započelo utakmicom između domaćina i Međimurja iz Čakovca. Kao i dosadašnjih godina, zainteresiranih je sudionika mnogo, a natjecat će se u 2 skupine po 4 ekipe.

Dvorana u Mocirama sljedeća će 2 dana biti u znaku najmlađih košarkaša koji će se boriti za naslov najboljih na ovom turniru. Sutra se program nastavlja u 8:30, a traje do16 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.