VIDEO - Jurica Knežević i Stipe Filipi najbrži u utrci oko Dračevca
Piše: TV Vox | Objavljeno 1.5.2009 u 21:26.
ZDNews.hr


U organizaciji Biciklističkog kluba Zadar, priređena je tradicionalna utrka Velika nagrada 1. svibnja - Memorijal Damira Zdrilića Mede, koja je start i cilj, u svom 50. jubilarnom izdanju imala u zadarskom predgrađu Dračevac.

Na kružnoj utrci oko Babinduba i Dračevca, u devet kategorija sudjelovalo je ukupno 75 biciklista iz više hrvatskih klubova, od početnika do veterana i žena. Najviše uspjeha polučili su zadarski biciklisti, bilo da su vozili za druge klubove ili da su nastupali za jedan od dva zadarska kluba.

Kod juniora, na stazi dugoj 49 kilometara, pobjednikom je postao naš Zadranin Jurica Knežević, koji vozi za šibensku Forticu Tommasini, ispred Matea Marića iz zadarskog Svetog Donata. Stipe Filipi član Svetog Donata, u istoj je utrci bio najbrži za uzrast kadeta. U drugoj utrci, onoj za početnike, koji su vozili 21 kilometar, ukupno 12. mjesto je zauzeo Marin Jakovčev, ali je bio najbrži u svojoj kategoriji do 12 godina.

Kod veterana, nagrade su otišle u sjeverni dio Hrvatske, a između trojice rekreativaca najbolje plasiran bio je Luka Šopić iz Biciklističkog kluba Zadar. U konkurenciji 6 žena, prvo mjesto na pobjedničkom postolju zauzela je Riječanka Viena Balog.

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.