Košarkaši turnir Pet nebodera
Piše: L.B. | Objavljeno 30.4.2009 u 14:44.
ZDNews.hr

Momčad "Pet nebodera" Foto: L.B.


U subotu, 2. svibnja, na košarkaškom terenu ispod pet nebodera na Višnjiku održati će se humanitarni košarkaški turnir u organizaciji košarkaške ekipe Pet nebodera, koja već dvije godine nastupa u Ljetnoj županijskoj košarkaškoj ligi. Uz domaćina, Pet nebodera, na turniru će nastupiti B-1 ligaši Sukošan i Adriatic te A-2 ligaš Jazine.

Cjelokupni program, zajedno sa utakmicama počinje u 17 sati. Uz dobru košarku, gledatelji će moći uživati u jelu i piću po prigodnim cijenama, a prikupljeni novčani iznos pokloniti će se "Domu za odgoj djece i mladeži".

Svi sudionici turnira biti će nagrađeni peharima, dok će posebne nagrade dobiti najbolji igrač i strijelac turnira.

Ovo nije prvi ovakav sportski događaj u ovome kvartu. Ove godine već treći put za redom ekipa Pet nebodera sudjelovati će u Ljetnoj košarkaškoj ligi, gdje već dvije godine u konkurenciji 16 klubova postiže odličan rezultat.

Prve godine osvojeno je treće mjesto, dok su prošle godine bili nešto lošiji, peti. Organizirana su i dva turnira u uličnoj košarci, gdje je nastupio i veliki broj prvoligaških igrača.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.