Biciklistički klbu Zadar organizira 50. Veliku nagradu "1. svibnja", Memorijal Damira Zdrilića
Piše: ZDS | Objavljeno 30.4.2009 u 14:38.
ZDNews.hr

Biciklistički klub Zadar


U petak 01.05. u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar održati će se biciklistička utrka 50. Velika Nagrada 1. Svibnja-Memorijal Damira Zdrilića.

Start je zakazan za 13,00h na zadarskom Dračevcu,a nakon dugo godina ponovo će se u našem gradu voziti kružna biciklistička utrka(krug dužine 7,5km koji spaja Ploču-Dračevac-Babindub).

U Zadar dolazi preko stotinu vozača iz 15 hrvatskih biciklističkih klubova.

Prvu utrku (3 kruga) voze biciklisti u kategorijama do 12 i 14 godina, a Biciklistički klub Zadar tu ima svoju mladu nadu 12-godišnjeg Marina Jakovčeva koji trenutno dijeli prvo mjesto u poretku za Kup Hrvatske do 12 godina.

Druga utrka će startati u 14,00h a zajedno će startati kadeti,juniori,veterani,žene i rekreativci koji će snage odmjeriti na 52km dugoj stazi tj. 7 puta obići spomenuti krug.

Pozivamo sve ljubitelje biciklizma da dođu navijati na Dračevac za zadarske vozače i pogledati jednu od najzanimljivijih utrka u kalendaru Biciklističkog saveza Hrvatske.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.