AUDIO - Sagadin: "Nismo dali Splićanima da se raspucaju"
Piše: Valentino Matešić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.4.2009 u 13:43.
ZDNews.hr

Teo Čizmić i Zmago Sagadin Foto: ZDS (Arhiva)


Nakon pobjede Zadra nad Splitom u 10. kolu Lige za prvaka (), treneri obje momčadi iznijeli su svoja viđenja jučerašnje utakmice.

Zmago Sagadin, trener Zadra kazao je: "Mislim da smo zasluženo dobili. Naš cilj je bio da budemo bolji u obrani i skoku. Nismo Splitu dali da se raspuca i tu smo dobro odreagirali, izuzev tri, četiri minute 'praznog hoda' u prvoj četvrtini gdje smo nakon dobrog ulaska utakmicu napravili mini-katastrofalnu seriju 0-12."

ZMAGO SAGADIN:



Trener Splita, Teo Čizmić: "Ja sam to prvo poluvrijeme ipak vidio malo drugačije. U prvom dijelu smo vodili četiri, pet, šest koševa razlike te smo završili na poluvremenu na +5 sa neke naše dvije greške na kraju, a to je moglo biti i 10."

TEO ČIZMIĆ

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.