Hrvoje Perić: "Idemo po još jednu pobjedu"
Piše: H.B. | Objavljeno 29.4.2009 u 15:17.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (Arhiva)


Košarkaše Zadra danas u Spaladium areni s početkom u 19 sati očekuje utakmica 10. kola Lige za prvaka. Uoči utakmice razgovarali smo s Hrvojem Perićem, stožernim igračem Zadra koji je u najavi utakmice kazao kako će biti teško protiv Splita, no, ipak se nada pobjedi.

Pred vama je utakmica sa Splitom kojega ste ovdje dosta lako dobili, kakva su očekivanja uoči revanša?

- Pred nama je dosta bitna u takmica i mislim da bi s pobjedom dosta stvari riješili. To je vrlo nezgodno gostovanje i pobjedom bi izbjegli eventualno zatvaranje nekih krugova, eventualna puštanja i namještanja. Nadamo se novoj pobjedi.

Na koga najviše treba pripaziti u protivničkim redovima, od koga prijeti najveća opasnost?

- U Splitu je opće poznate da stanci igraju najvažniju ulogu, ali po meni najveća prijetnja nam dolazi od Štembergera na kojega bi trebali dobro pripaziti, uz strance.

Trebamo igrati racionalno, pametno uz kontrolirani napad, trebamo kontrolirati skok, iz skoka razvijati polukontre i zapravo trebamo igrati samo svoju igru i nju nametnuti od početka, baš kao što smo im ga i ovdje nametnuli. Iako smo ovdje dosta lagano dobili utakmicu, sigurno je da u Spaladiumu neće biti tako lagano, no mislim da možemo dobiti. Bit će zanimljivo prvi puta vidjeti novu dvoranu – za kraj će Perić.

Prijenos uživo utakmice 10. kola Lige za prvaka između Splita i Zadra možete pratiti uživo na ZadarSportu, s početkom u 19 sati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.