VIDEO - Zebić: "Šteta što Terkeš nije pogodio"
Piše: TV Vox & ZDS | Objavljeno 27.4.2009 u 13:09.
ZDNews.hr

Ante Miše i Dalibor Zebić


Nakon utakmice Zadra i Hajduka koja je završila rezultatom 0:3 za Splićane, treneri obje momčadi na press konferenciji kazali su kako je Hajduk zasluženo slavio. Trener gostujuće momčadi, Ante Miše kazao je kako je Zadar dobra ekipa koja se može nositi i s najboljim protivnicima te je treneru Zebiću i njegovoj momčadi poželio sreću u daljnjem dijelu prvenstva. Obojica trenera mišljenja su kako je utakmicu prelomio crveni karton bivšeg Hajdukovca Marina Ljubičića iz 57. minute.

- Rezultatom moram biti zadovoljan, dakako, a 3:0 pobijediti Zadra u Zadru nije lako, a svaku utakmicu u gostima dobiti kada si pod ovakvim psihološkim pritiskom nije lako, ali moram reći da nisam zadovoljan igrom svoje momčadi, pogotovo prvih 60 minuta gdje je, moramo biti objektivni pa kazati – Zadar bio bolja momčad. Imali su dvije stopostotne prilike Mitrovića i Terkeša. Na moju sreću Mitrović je promašio gol, a drugo je Subašić fantastično obranio. Ključni momenat bio je isključenje Ljubičića, a nakon toga je Andrić riješio utakmicu i poslije toga je utakmica bila gotova. Utakmicu smo priveli kraju s još jednim pogotkom, Tičinovića. Čestitam svojim momcima, isto tako i navijačima koji su opet bili briljantni. Želim Zadru sve najbolje u daljnjem tijeku prvenstva, pokazali su ne samo protiv nas već i prethodno kolo protiv Dinama da se može nositi sa svakom ekipom i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva - kazao je Miše.

- Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi. Utakmice se igraju radi golova, Hajduk je to danas napravio, međutim, mislim da smo do te 57. ili koja je već bila minuta bili ravnopravni iako smo bili u zaostatku za jednim golom. Sada sam na televiziji vidio snimku tog prekršaja i mislim da je odluka bila prestroga, jer ako je onaj faul nad Bilaverom bio za žuti karton, onda je i ovo definitivno bio žuti karton. Drago mi je da smo izbjegli nekakve priče i pričice da Hajduk ovdje dolazi po sigurne bodove. Mi imamo neki svoj put, borimo se za o(p)stanak i mislim da smo se danas borili onoliko koliko smo god mogli. Imali smo i te dvije šanse koje nismo iskoristili, a protiv ekipa kao što je Hajduk moraš imati praktički stopostotni učinak ukoliko želiš doći do kakvih bodova. Ostaje kako je, sreća u svemu je što ni Inter ni Sesvete danas nisu dobili, pa je i tu jedan djelić zadovoljstva. Pred nama je pet utakmica koje su kvalitetom malo slabije od momčadi protiv kojih smo igrali u zadnjih par utakmica i tu počinje naše malo prvenstvo za ostanak u ligi - zaključio je Zebić.


Ferdo Milin

Hajduk je bolje ušao u utakmicu, odmah su postigli gol. U dosta smo nezgodnoj situaciji s obzirom na to da nam je ovo treći poraz u nizu. Mi smo unatoč tom crvenom kartonu trebali ostati jaki i čvrsti. Treži poraz u nizu, nula bodova, idemo u Osijek koji je dobra ekipa. Moramo se što prije trgnuti i poraditi na nekim stvarima da bi osigurali prvoligaški status


Mario Tičinović

Mogu samo svom treneru zahvaliti što mi je pružio šansu. Ja se trudim to odraditi na što je moguće bolji i profesionalniji način. Dobro sam se snašao u toj gužvi što se tiče gola, no i moji suigrači su mi dosta pomogli i velika su mi podrška. No, da je bilo teško protiv Zadra, je.


Srđan Andrić

Zadovoljan sam s pobjedom, došli smo po tri boda i uzeli ih. Jedan dio utakmice Zadar je čak bio i bolji i što reći, mislim da smo zasluženo slavili iako su i oni imali svoje neke prilike. Na nama je borba za prvo mjesto a Zadru želim sreću u osvajanju bodova za ostanak u ligi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.