Zebić uoči utakmice s Hajdukom: "I s jednim bodom bi bili zadovoljni"
Piše: Petar Čakarun Knežević | Objavljeno 26.4.2009 u 8:35.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Foto: Televizija VOX


Bez kartoniranih Župana i Bećirija te Batkoskog i Jozinovića, a sa upitnim Terkešom, trener Dalibor Zebić je najavio kako bi u nedjelju protiv Hajduka bio i zadovoljan sa bodom, u utakmici 28. kola Prve HNL.

Zadar je ove jeseni već jednom slavio protiv Splićana na Stanovima, a iz zadarskih redova poručuju kako ne bi imali ništa protiv da se takav ishod ponovi, pogotovo nakon dva uzastopna poraza od Slaven Belupa i Dinama. Zanimanje za gostovanje Hajduka u Zadru i okolici je ogromno, a ulaznice su već puštane u prodaju.

- Ovo je za nas utakmica kao i svaka druga, u kojoj želimo, naročito što igramo kod kuće, uzeti nešto, znam da je Hajduk u naletu, znamo sve o toj borbi za prvo mjesto, ali mi imamo neki svoj put, tražimo bodove za o(p)stanak, prema tome, neka bude utakmica kao i u prošlom dijelu kada je bilo otvoreno, kada je moglo otići na jednu i na drugu stranu, kada je Ljubičić presudio tim golom. Neću imati problem s motivacijom, bit će pun stadion i sigurno je da će svaki igrač koji bude igrao dati sve od sebe. Za što će to biti dovoljno, kako ćemo proći, ostaje nam da vidimo. Nadam se da ćemo biti pravi i da nećemo ponoviti utakmicu kakvu smo igrali protiv Belupa. I u Maksimiru smo se pošteno borili, nadam se da će tako biti i protiv Hajduka. Moram reći da bi i s bodom bili zadovoljni – kazao je Zebić u najavi utakmice.

Utakmica Zadar – Hajduk igra se danas s početkom u 16 sati i 30 minuta na stadionu Stanovi.

Pogledajte cijelu pressicu klikom na ovaj link!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.