Damir Rančić: "Šteta što smo primili taj zadnji koš"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.4.2009 u 20:53.
ZDNews.hr

KK Zadar


Nakon pobjede Zadra nad Zagrebom 76-70, košarkaši Zadra i Zagreba kazali su nam svoja viđenja današnje utakmice. Iako je Zadar dosta loše otvorio susret, na kraju je ipak, zahvaljujući u zadnje vrijeme vrlo raspoloženom šuteru Zadra Damiru Rančiću (26 koševa, trice 7/11) slavio sa šest koševa razlike.

Vladimer Boisa

Super, dobili smo utakmicu, to smo htjeli, htjeli smo dobiti i sa više razlike nego smo izgubili tamo, ali plakat ćemo na kraju ako će to biti bitno. Mislim da je presudila druga četvrtina, zadnjih nekoliko minuta smo vodili sa deset koševa razlike, da bi na kraju završili na -1. Mislim da su nam to bile najslabije tri, četiri minute.

Hrvoje Perić

Dobro je da smo dobili utakmicu, šteta je samo što nije bilo sedam ili više razlike, ali Bože moj, što je, tu je, idemo dalje. Mislim da je Zagreb odigrao sjajno, pogotovo u napadu, otvorili su se rano, ali kasnije kada smo stisnuli obranu, prelomili smo utakmicu, poveli 10 razlike, možda smo tu mogli pametnije odigrati, utakmicu ranije prelomiti i pobijediti sa više razlike, ali nismo, vratili smo ih u igru i kasnije je bilo čupavo do kraja.

Tome Ružić

Vidjeli ste i sami da je bila teška utakmica, loše smo otvorili susret, bez obzira što smo bili 'tu negdje', Zagreba nismo uspjeli obrambeno stisnuti koliko smo ih u drugom poluvremenu stisli, gdje smo uspjeli napraviti tu veću razliku koju smo uspjeli održavati do kraja, ali eto, jednostavno na kraju je popustila malo koncentracija i nismo uspjeli prijeći tih magičnih 7 razlike.

Damir Rančić

Mislim da je utakmicu prelomila naša odlična obrana preko njihovog pick'n roll-a, nismo im dali da se tu razigraju kao u Zagrebu, tu smo ih uspjeli spriječiti. Povezali smo par šuteva na njihovu zonu u drugom poluvremenu. Oni su se preko zone uspjeli vratiti u drugoj četvrtini, no, na kraju velika šteta što smo izgubili koncentraciju kada smo primili taj zadnji koš. Šteta.

Ante Tomić

Nismo igrali ništa pretjerano dobro, a rezultat je takav kakav je, šest razlike, u Zagrebu smo ih dobili sa sedam koševa prednosti, pa nam je to, recimo neka satisfakcija. Činjenica je da nismo igrali dobro, no dobro, ipak je teško pobijediti u ovoj dvorani, ipak smo u Zadru. Još uvijek imamo šanse za to drugo – treće mjesto pa ćemo vidjeti.

Jakov Vladović

U utakmicu smo krenuli jako dobro, prva četvrtina bila je super, igrali smo dosta koncentrirano, no početkom druge četvrtine dosta smo pali, otvorili smo je sa dosta grešaka, što su oni dobro kažnjavali kontrama, otišli smo na +9, ali opet smo stavili zonu na koju oni nisu imali odgovora i tu smo uspjeli otići sa +1 na odmor. U drogom dijelu smo radili dosta grešaka, no Zadar je ipak malo manje griješio, Rančić nam je pogodio dosta toga i tu je bila neka njihova prevaga. Moramo biti i sa ovih -6

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.