Marko Car: "Očekujem pobjedu uz podršku s tribina"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 25.4.2009 u 0:39.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: ZadarSport (arhiva - Filip Brala)


Marko Car ušao je na mala vrata u prvi sastav Zadra. Nakon dolaska Zmage Sagadina u klub, novi trener Zadra poželio je još jednog razigravača, to je bio Paulo Tičina, no zbog nemara u klupskoj administraciji Tičina ipak nije potpisao za Zadar jer to nije mogao niti učiniti.

Naime, Tičina je već nastupao u Svjetlosti krajem prošle godine, a da bi i službeno postao igrač Zadra trebao je biti registriran do 7. siječnja ove godine, no u KK Zadar na probu je doveden 12. veljače…

Nakon nekoliko dana premišljanja, zadarski strateg Zmago Sagadin odlučio se za Karlovčanina Marka Cara koji je nastupao u Cipru za BC Etha. Tada je velika većina ljudi smatrala kako će Car poslužiti samo kao dobar sparing partner na treninzima KK Zadar, nakon loma ruke Roka Stipčevića, prvog razigravača Zadra, priliku, te osjetniju minutažu dobili su Toni Prostran i Marko Car. Trenerovo povjerenje je opravdao, barem za sada.

Za kraj, par riječi o utakmici sa Svjetlosti, što se dogodilo, niste baš uvjerljivo slavili, a i trener vas je kritizirao?

- Što se utakmice sa Svjetlosti tiče, mi smo nju zaboravili i arhivilali. Misli da utakmicu sa Svjetlosti nismo baš najbolje odradili, onako kako smo svi očekivali, ali bitno je da smo na kraju pobijedili. Ušli smo u nekakav loš ritam, ali nsa kraju se pokazalo da samo kvalitetnija momčad te smo na kraju zasluženo slavili

Zagreb? Već su vas jednom pobijedili u Trnskom, možemo li očekivati revašn Zadra?

- Što se tiče prve utakmice sa Zagrebom u Trnskom, ja sam rekao da smo mi favoriti, no utakmica je krenula u drugačijem toku i završila je loše po nas – porazom. Sad svi zajedno iščekujemo još jednu utakmicu, od tog dana - da im se revanširamo za poraz koji su nam nanijeli. Vjerujem da smo bolji i da ćemo slaviti.

Marko Car ušao je u prvi sastav Zadra nakon što se ozlijedio prvi razigravač Rok Stipčević, a ono što je najpohvalnije u cijeloj priči, što se Marka tiče je to da je minutažu koju mu je trener Sagadin povjerio iskoristio na najbolji mogući način – vrlo dobrim igrama.

- Pa to je prije svega splet nekih sretnih okolnosti za mene, ali ja mislim da sam ja više na mala vrata ušao ovdje. Mislim da sam korektno odigrao, a ono što je najvažnije je to da je naš trener zadovoljan mojim igrama i onda sam automatski i ja zadovoljan. Zadovoljan sam minutažom i klubom.

Sutra Zadar slavi u Krešinom domu?

- Naravno, očekujem pobjedu Zadra uz pomoć navijača – za kraj je kazao Car u razgovoru za ZadarSport.

Utakmica između Zadra i Zagreba igra se u dvorani Krešimira Ćosića s početkom u 17 sati i 30 minuta.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.