Pero Perić: "Zadovoljni smo igrama Marina Šarlije u Borik Puntamici"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.4.2009 u 23:38.
ZDNews.hr

Pero Perić Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon godine dana provedene u Borik Puntamici, mladi zadarski centar Marino Šarlija vraćen je, na zahtjev prvog trenera Zmage Sagadina, u prvu momčad Zadra te od danas trenira s njima. Razgovarali smo sa sportskim direktorom Borik Puntamike, Perom Perićem koji nam je kazao kako su svi u Boriku zadovoljni s igrama koje je Šarlija pružao u protekloj sezoni te na daj način pomogao Boriku da osigura prvoligaški status.

Nakon godine dana provedene u Borik Puntamici, Marino se vratio u matični klub gdje od danas trenira s prvom momčadi Zadra. Što reći o Marinovoj igri u Boriku, da li ste zadovoljni?

- Dobro, Marino je igrač Zadra koji je ove godine bio kod nas na posudbi i mi smo sa Marinom zadovoljni, to je mladi igrač koji sigurno treba još puno trenirati, koji još puno treba raditi za one vrhunske domete, ja smatram da je opravdao očekivanja kod nas. Igrao je otprilike 19 minuta po utakmici, postizao je 8,5 koševa, tu su i skokovi.. uglavnom, kod nas je pokazao da ima 'žicu', ali on još treba raditi dosta i on to sam zna. Ljeto je pred njim i treba zasukati rukave i dobro odraditi pripreme.

Imate dobru suradnju s KK Zadar, Stipčević je tu proveo godinu dana, sada i Marino. Jure Šango bio je u Boriku, Tiho Bujan također…

- Još bih jednom rekao da stvarno imamo dobru suradnju sa Zadrom, danas je Marino bio na posudbi, jučer je to bio Rok koji se kod nas isprofilirao te je postao prvi 'play' Zadra, Jure Šango je nakon nekoliko godina kod nas došao do toga ja je prvi kondicijski trener Zadra i jedan od kondicijskih trenera u reprezentaciji, Tiho Bujan je pomoćni trener Zadra…

'Želimo mu puno sreće u KK Zadar'

- Marinu Šarliji želimo sve najbolje i zahvaljujemo mu se na vremenu provedenom u našem klubu, neka mu je sretno i neka izbori svoju poziciju u KK Zadar, pred njim je dugo ljeto, a s radom dolaze i rezultati, ne sumnjam da će Marino naporno raditi i ovo ljeto – za kraj je kazao sportski direktor Borik Puntamike Pero Perić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.