VIDEO - Stolnotenisači Donata na korak do finala!
Piše: TV Vox | Objavljeno 23.4.2009 u 23:18.
ZDNews.hr

STK Donat


U prvom susretu poluzavršnice za naslov prvaka Hrvatske, stolnotenisači Donata u dvorani Bagat, pobijedili su momčad Pule rezultatom 4:1. Dvije pobjede upisao je Karlović, jednu Zheng i jednu ovaj dvojac u paru.

Donatovci su tako, u srazu s Pulom koja je u regularnom dijelu prvenstva osvojila 4.mjesto, opravdali ulogu favorita. Uzvratna utakmica na rasporedu je u subotu u Puli.

- Prezadovoljan sam, naizgled lagana pobjeda, ali vidjeli ste, prvi meč ja i Brazilac 3:2, ja sada 3:1, to je ekipa koja je dobila Večernji list u regularnom dijelu sezone, i upravo zahvaljujući toj njihovoj pobjedi, mi smo startali sa pozicije broj jedan. U subotu igramo u Puli, neće to biti nimalo lagan meč, oni su jako nezgodan protivnik na domaćem terenu, ali idemo na pobjedu i pokušati dvokorakom ući u finale - kazao je Karlović.

Opširnije uz izjavu Denisa Karlovića u video prilog.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.