Marino Šarlija ponovno trenira s prvom momčadi Zadra!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 23.4.2009 u 7:00.
ZDNews.hr

Marino Šarlija Foto: ZadarSport (Arhiva)


Marino Šarlija, mladi hrvatski reprezentativac i jedna od najvećih nada zadarske košarke više nije na posudbi u Boriku, točnije, sezona Borik Puntamike je gotova, a Šarlija se sa posudbe nakon poziva trenera Sagadina vraća u svoj matični klub – KK Zadar.

Šarlija je za Borik odigrao 28 službenih utakmica te je u prosjeku za 18:24 min. ubacivao 8.2 koševa po utakmici. Šut za dva bio mu je 62%, aslobodna bacanja gađao je 60 %.

U kratkom razgovoru za ZadarSport, Šarlija je kazao kako je sretan što ponovno dolazi u svoj matični klub te ističe kako će dati svoj maksimum kako bi Sagadin (ukoliko ostane na klupi Zadra) dogodine mogao računati na ovog talentiranog centra.

- U Boriku sam stekao dobro iskustvo i želim se zahvaliti svima na suradnji. Trener Zadra Zmago Sagadin prije nekoliko dana pozvao me da se priključim treninzima Zadra i jako sam sretan što dolazim opet u svoj klub. Ono što mogu obećati je to da ću dati sve od sebe da se dokažem da za dogodine osiguram svoj status u prvoj momčadi Zadra – kratko će Šarlija.

Šarlija će se treninzima pod Sagadinovom palicom priključiti danas u 10 sati, za kada je zakazan jutarnji trening.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.