Zebić nakon poraza od Dinama: "Iz Zagreba se ne vraćamo kao razbijena vojska"
Piše: H.B. | Objavljeno 22.4.2009 u 23:49.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić, Krunoslav Jurčić Foto: ZadarSport, Index.hr


Nakon utakmice Dinama i Zadra (2-0), treneri obje momčadi pred okupljenim novinarima iznijeli su svoje viđenje današnje utakmice.

Trener Zadra Dalibor Zebić, kazao je kako su njegovi igrači dali svoj maksimum te dodaje kako iz Zagreba ne odlaze kao razbijena vojska radi toga što su zadržali stabilnost do kraja susreta.

- Mogu samo čestitati Dinamu na zasluženo pobjedi. Dali smo svoj maksimum, mi nemamo dovoljan broj kvalitetnih igrača da bi uspjeli iz obrambenog bloka stvoriti kontru i nauditi protivniku. Osuđeni smo kao i u utakmicama sa Šibenikom i sa Varteksom da odigram na 0-0, znam da je nepopularno i u teškoj smo situaciji, u borbi za opstanak. Došli smo u Zagreb izdržati pola sata. Istina, očekivali smo agresivniji Dinamo, no oni su se u drugom dijelu probudili i imali su podršku publike, a jednom našom greškom primili smo gol i tu je odlučena utakmica. Ne odlazimo kao razbijena vojska, zadržali smo stabilnost i u završnici će nam to koristiti – kazao je Zebić na pressici.

Trener domaće momčadi, Krunoslav Jurčić, kazao je kako je Zadar bio jako organiziran te napomnje kako je teško igrati protiv takve momčadi. Rekao je i kako Dinamo ima ogroman problem, a taj je da svaka tri dana mora pobijediti svoga protivnika, ma tko god on bio.

- Imamo jedno zadovoljstvo, a to je zadovoljstvo pobjede. Mi imamo jedan problem, ili jedno prokletstvo koje nas prati, a to je da moramo svaka tri dana pobjeđivati i to je teško, ma tko se nalazio s druge strane, a posebno ako se s druge strane nalazi Zadar koji je danas bio jako organiziran, koji je imao jednu jasnu koncepciju, da se postavi čvrsto u obrani, bez nekakvih aspiracija za prema naprijed, da pokuša sačuvati svoj gol. Mi u takvim okolnostima imamo još jedan problem, a to je ukoliko se u prvih 20 - 30 minuta ne da gol ili dva, već nastaje nervoza. Drago mi je da smo na poluvremenu uspjeli vratiti stabilnost i da smo dali jedan impuls u drugom poluvremenu te na vrijeme zabili taj prvi gol. I na neki način utakmicu uspješno priveli kraju – kazao je trener Dinama Krunoslav Jurčić na press konferenciji nakon utakmice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.