Jakov Surać: "Igrat ćemo slično kao protiv Šibenika,i tada smo također ugodno iznenadili"
Piše: NK Zadar | Objavljeno 21.4.2009 u 23:17.
ZDNews.hr

Jakov Surać, kapetan NK Zadar Foto: ZadarSport (arhiva)


Nogometaše Zadra u srijedu (20:15 - HTV2) čeka izuzetno teško gostovanje kod Dinama u Zagrebu. Nakon poraza uz vrlo lošu igru protiv Slaven Belupa, Zadrani u Maksimiru kao glavni cilj imaju 'što skuplje prodati kožu', isprati loš dojam sa nedjeljne utakmice i barem pokušati iznenaditi favoriziranog domaćina.

- Igrat ćemo slično kao protiv Šibenika, kada smo također ugodno iznenadili, kaže kapetan momčadi Jakov Surać.

- Cilj nam je što duže držati pozitivan rezultat. Sa odmakom utakmice rast će Dinamova nervoza, i naša šansa da nešto napravimo. I prošli puta prilikom gostovanja u Maksimiru smo neloše igrali, međutim u finišu utakmice smo ipak pali nakon dvije obrambene greške, kazao je Zebić

Trener Dalibor Zebić ne može računati na kartonirane Šiklića i Parmakovića, te ozlijeđenog Šaranovića.

Ovo bi trebao biti sastav koji će istrčati: Vuković - Puljić, Milin, Parmaković - Batkoski, Ljubičić, Bećiri, Jozinović - Surać, Ćurjurić - Terkeš.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.