Sagadin: "Moramo dobiti Svjetlost", Dr. Srzentić: "Rok bi mogao nastupiti protiv Zagreba"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 20.4.2009 u 22:40.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (arhiva), BC Zadar.com


Košakraše Zadra u utorak 21. travnja očekuje utakmica 8. kola Lige za prvaka, a Sagadinovi izabranici otputovali su u Slavonski brod gdje ih u popodnevnim satima utorka očekuje dvoboj s momčadi KK Svjetlost Brod iz Slavonsog broda.

U najavi utakmice strateg Zadrana, Zmago Sagadin kazao je kako će motivirati svoje igrače unatoč sveprisutnom umoru i manjku igrača u rotaciji da odigraju angažirano i kvalitetno. Sagadin neće moći računati na

- Jasno je da će pristup biti ključan u utakmici sa Svjetlosti. Nema podcjenjivanja, istina je da smo malo umorni i da nam fali koji igrač u rotaciji, no motivirat ću svoje igrače da odigraju maksimalno angažirano. Svjetlost je jedna od momčadi kojoj, ako daš prst, potencijalno ti mogu iščupati ruku, tako da ne idemo tamo da bi im ponudili prst. Zadar je u ovom trenutku jači protivnik i moramo osvojiti bodove u Slavonskom brodu – kazao je Sagadin u najavi utakmice sa Svjetlosti.

Utakmica se igra u utorak, s početkom u 17 sati.

Dr. Mladen Srzentić: "Rok bi mogao nastupiti u utakmici sa Zagrebom"


Doktor Mladen SrzentićPrvi razigravač zadarske momčadi, Rok Stipčević još uvijek nosi longetu te se njegov povratak na parket očekuje u utakmici sa Zagrebom, kazao je to u razgovoru za ZadarSport nakon utakmice Zadra i Splita dr. Mladen Srzentić

- Rok Stipčević ima frakturu duge koščice i šaci, a oporavak za normalne ljude traje šest tjedana, međutim kako je on sportaš i mlad čovjek, njegova se kost brže oporavlja, te uz bandažu on može igrati, tako da ja očekujem da će on moći zaigrati vrlo brzo. Prvih desetak dana imao je otok na ruci, kako to normalno ide, no njemu je sve bolje i bolje, a možda u momčadi bude u utakmici protiv Zagreba – za kraj će Srzentić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.