VIDEO - Zebić: "Napravili smo grešaka za dvije utakmice"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.4.2009 u 21:00.
ZDNews.hr

Mile Petković, prof. Josip Bepo Bajlo i Dalibor Zebić


Nakon utakmice, održana je press konferencija na kojoj su stratezi obje momčadi, Mile Petković (Slaven Belupa) te Dalibor Zebić (Zadar) iznijeli svoja viđenja današnje utakmice.

Petković je kazao kako Zadru želi sreću u daljnjem tijeku prvenstva te je dodao kako su njegovi izabranici pokušavali ostatak susreta održati prednost.

Zebić je kazao kako su njegovi igrači napravili grešaka za – dvije utakmice, ne za jednu. Dodao je i kako osim borbenosti, za uspjeh treba i kvaliteta, koju Zadrani danas nisu pokazali

- Zadar je čitavu utakmicu nastojao izjednačiti, igrali su otvoreno i borbeno, kolegi Zebiću želim dati potporu, jer ako njegovi igrači budu igrali ovako angažirano da će biti bodova još u Zadru. Ja sam se malo pribojavao jer smo mi do zadnje minute željeli očuvati prednost, dok je Zadar s druge strane nastojao izjednačiti – kazao je Petković.

- Čestitke Belupu na zasluženoj pobjedi, oni su bili danas sve što mi nismo, znači borbeniji, življi, točniji u pasu, drskiji, nekako smo upozoravali da će ovo biti jedna od ključnih utakmica ako želimo nastaviti jednim dobrim tijekom ovo proljeće, međutim, nismo uspjeli danas, nismo imali raspoloženog igrača unutar momčadi, falilo je nekako i srca i svega i danas smo napravili grešaka za dvije utakmice, ne za jednu i možemo biti sretni što nismo izgubili s više razlike. Ovakve utakmice se ne mogu dobiti samo na borbenost, već se treba pokazati i određena kvaliteta – kazao je Zebić za kraj.

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.