Sagadin: "Bili smo bolji u svim segmentima igre, od početka do kraja"
Piše: P.Č.K. | Objavljeno 18.4.2009 u 23:03.
ZDNews.hr

Teo Čižmić i Zmago Sagadin


Nakon visoke pobjede Zadra nad Splitom od 15 koševa razlike, treneri obje momčadi pred novinarima iznijeli su svoja viđenja današnje utakmice. Trener Splita, Teo Čižmić kazao je kako njegova momčad nije izdržala pritisak te napominje kako je tokom tjedna Split imao dosta povrijeđenih igrača te nisu trenirali svi skupa.

S druge strane, trener pobjedničke momčadi, Zmago Sagadin kazao je kako je zadovoljan igrom Zadra. Kazao je kako su se njegovi izabranici borili muški, srčano te je dodao kako je ovaj rezultat plod mukotrpnog rada.


Teo ČižmićTeo Čižmić

- Čestitam Zadru na dobroj igri i na dobroj obrani. Nismo izdržali pritisak. Već u prvom dijelu smo imali jako loš skok, dosta smo šuteva za tri promašili i tu se uvukla velika nesigurnost. Nadskakani smo u prve dvije četvrtine, Zadar je imao čak 9 skokova u napadu, to im je dalo sigurnost i na kraju su imali vodstvo od 10 koševa razlike. Kasnije smo pokušali raznim obranama i preuzimanjima, malo i zonom, ali više nismo imali snage. Kažem snage zato što imamo jako puno povrijeđenih igrača, ne treniramo svi zajedno, nakon dugo vremena imamo Štembergera i Stipanovića nazad u momčadi, a onda zadnja tri dana treniramo bez dvojice i to nam se stalno događa tako da očigledno, više od ovoga nismo mogli. Željeli pobjedu jesmo, no Zadar je bio bolji i još jednom im čestitam – kazao je Čižmić.


Zmago SagadinZmago Sagadin

- Hvala na čestitkama, mislim da stoji, Zadar je danas bio bitno bolji protivnik kroz cijelu utakmicu, mislim da smo bili bolji u svim elementima igre, igrali smo dobro, igrali smo srčano i hrabro, ono što me posebno veseli je to da smo igrali pametno, nismo srljali, kontrolirali smo igru i rezultat i mislim da danas Split nije imao nikakve šanse jer smo bili dovoljno pripremljeni, čvrsti i hrabri. Sve stoji, prije svega sam zadovoljan obranom, primili smo samo 75 poena, zadovoljan sam skokom, dobili smo skok, možda koja pogreška previše, to je jedina zamjerka u zadnjem dijelu, a inače mislim da smo odigrali jednu pravu prvenstvenu utakmicu. Pritisak favorita je bio prisutan, na početku, ali kada smo se te nervoze oslobodili. Čestitam svojim dečkima, ovo je nagrada za mukotrpan rad, mislim da možemo i hoćemo bolje – kazao je Sagadin za kraj.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.