VIDEO - Posljednje kolo A1 Lige za ostanak: U Jazine stiže Armada, Plantak poziva Tornado
Piše: TV Vox i ZadarSport | Objavljeno 18.4.2009 u 12:36.
ZDNews.hr

Neven Plantak Screenshot: TV Vox


Posljednje kolo A1 lige za ostanak donosi posljednjih 40 minuta, 40 minuta nakon kojih će se znati koja momčad ostaje u ligi, a koja odlazi u dodatne kvalifikacije. Ta dva mjesta žele izbjeći svih šest klubova, međutim, mjesta ima samo za četvoricu, a među njima su i košarkaši Borik Puntamike, koji ukoliko i dogodine žele igrati u prvoligaškom društvu večeras protiv Kvarnera imaju jasnu i sigurnu računicu – pobijediti Kvarner!

- Ovo je zadnje kolo i tu više nema kalkulacija, mi ako pobijedimo sigurno ostajemo u ligi, ako ne pobijedimo najvjerojatnije idemo u kvalifikacije. Na ovoj utakmici moramo dati 300% od sebe i ja i moj stručni stožer, zajedno s igračima učinit ćemo sve što možemo da dobijemo tu utakmicu. Uvjeren sam i nadam se da ćemo u tome i uspjeti, ukoliko ne uspijemo, sportski ćemo čestitati protivniku i idemo dalje. Ekipu Kvarnera izuzetno cijenim i moje mišljenje, ali i niza drugih stručnjaka je da je to napadački najkvalitetnija momčad u ligi za ostanak. Oni su individualno vrlo jaki, a mi ćemo se s agresivnom obranom pokušati nametnuti. Moramo pripaziti na njihov napadački skok – kazao je Plantak u najavi utakmice.

Poziv Tornadu

- Mi znamo da u Zadar stiže jedan autobus Armade, te smo od Riječana dobili službeni zahtjev za zaštitu njihovi havijača, te bih ovom prilikom zamolio sve ljubitelje košarke, a pogotovo Tornado da se nakon utakmice Zadra i Splita, sa Višnjika spuste u Jazine i da nam pomognu u ovoj utakmici i da zajednički izborimo taj opstanak – kazao je Plantak za kraj.

Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.