Branko Ljubičić nakon sastanka s Gečevskim: "Nema straha, Todor ostaje do kraja sezone"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 17.4.2009 u 20:50.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić


Četveročlana komisija koja upravlja s KK Zadar danas se sastala s kapetanom Zadra Todorom Gečevskim te su čini se, napokon našli zajednički jezik oko isplate dugovanja prema Gečevskom. - Navijači zadra mogu biti u miru, jer Todor ostaje s nama do kraja sezone, kazao je Branko Ljubičić u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport.

Poznata je činjenica kako zadarskom kapetanu Todoru Gečevskom KK Zadar duguje podosta, što se danas dešavalo na sastanku i što je odlučeno po pitanju toga?

- Prije svega ja moram naglasiti kako smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo i ne bježimo od toga da Todoru KK Zadar duguje novac. Ono što je bitno u ovom trenutku je to da smo se zajedno s Todorom dogovorili oko modusa isplaćivanja i ti neće biti nikakvih problema.

U posljednje vrijeme, pa čak i prije prije odlaska Desmona Farmea u javnosti su se pojavljivale informacije kako će klub napustiti još nekoliko igrača, spominjalo se i ime Todora Gečevskog

- Istina, u javnosti se dosta špekuliralo s raznim imenima koja bi navodno trebala napustiti KK Zadar, no ono što vam ja sa sigurnošću mogu kazati je to kako Todor Gečevski neće napustiti redove Zadra i ostat će s nama do kraja sezone

Teški su ovo trenuci za igrače Zadra, na koji način ih mislite motivirati?

- Na današnjem sastanku, Todor nam je obećao kako će dodatno motivirati svoje igrače i ja sam uvjeren da će on to učiniti. Ono što u ovom trenutku igračima treba je motivacija. Todor je tu već pet godina i kapetan je, on najbolje zna kako može motivirati svoje igrače. Dugovanja koja imamo prema svima bit će podmirena u što je moguće bržem roku – kazao je u razgovoru za ZadarSport Branko Ljubičić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.