VIDEO - Sagadin: "Sutra moramo pobijediti"
Piše: TV Vox i ZadarSport | Objavljeno 17.4.2009 u 20:20.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin


Košarkaši Zadra sutra u 17 sati igraju zaostalu utakmicu 3. kola domaćeg prvenstva. U goste im dolazi momčad Splita, koja će nakon lako preskočenog Šibenika biti malo teži protivnik igračima Zmage Sagadina.

Split traži svoje mjesto među NLB ligašima u idućoj sezoni, a u dosadašnjIh 6 kola imaju 4 pobjede i 2 poraza; od Cibone i Zagreba.

- Zagreb igra dobro, imaju dobar skor, ono što su do sada trebali dobiti su dobili, tako da 'de facto' nemaju kiksa. ovdje se sigurno ne dolaze predati već da daju svoj maksimum, što moramo učiniti i mi, najmanje. Sutra je utakmica koju mi jednostavno moramo dobiti i prije svega, moramo je odigrati na nivou na kojemu smo odigrali ove zadnje utakmice, a to nije bio loš nivo. Moramo odigrati korektnu obranu, da se barem izjednačimo u skoku, jasno, cilj je da ih dobijemo u skoku i da igramo pametno i strpljivo - kazao je u najavi utakmice Zmago Sagadin.

U momčad Zadra nakon ozljede vraća se Hrvoje Perić, dok će Rok Stipčević preskočiti i ovu utakmicu.

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.