VIDEO - Belupo otvara ciklus teških utakmica
Piše: TV Vox | Objavljeno 17.4.2009 u 20:05.
ZDNews.hr

Josip Bepo Bajlo i Dalibor Zebić s novim šalom


U nedjelju se igraju utakmice 26. kola Prve Hrvatske nogometne lige, a nogometaši Zadra, koji ovog proljeća pružaju učinkovite partije, na Stanovima će ugostiti Slaven Belupo. Gostovanjem Slaven Belupa na Stanovima, nogometaši Zadra otvaraju težak raspored. Nakon Farmaceuta, Zadar će na Maksimir, potom na Stanove stiže Hajduk, a zatim se putuje Osijeku u Gradski vrt.

Nimalo lagani protivnici, stoga se u nedjelju protiv Bojana Vrućine i ostalog društva koje vodi Mile Petković, Zadranima opet nameće imperativ pozitivnog rezultata. Trener Dalibor Zebić naglašava kako se obje momčadi jako dobro poznaju i da tu nema nikakvih tajni.

Slaven Belupo je u trenutnoj krizi realizacije, stoga će Zebić svoje igrače upozoriti da ne smiju dozvoliti Belupu da im ova utakmica na Stanovima bude prekretnica. U momčad se vraća Ljubičić, a hoće li oporavljenike, Suraća i Terkeša, uvrstiti u momčad, Zebić će odlučiti uoči same utakmice. Sukladno pozitivnom ozračju ovog proljeća i dobrom odazivu gledatelja, koji nisu iznevjerili posjetom protiv Rijeke i nedavno na Šubićevcu, na Stanovima su za svoje navijače pripremili lijepo iznenađenje.

Nakon brojnih prigovora kako NK Zadar nema svojih vlastitih klupskih rekvizita, danas su predstavljeni šal, kapa i zastavica, koji se naravno mogu kupiti, a gdje drugdje, nego u Darovnim dućanima Malta.

Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.