Nakon Stipčevića i Perića, lakše se ozlijedio Marčinković
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.4.2009 u 23:43.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković Foto: ZadarSport.com (arhiva)


Perić pokušao trenirati, no nije išlo...

Hrvoje Perić danas je pokušao trenirati s prvom momčadi, no to mu nažalost radi bolova koje još uvijek ima u leđima nije pošlo za rukom. Iako je primio injekcije te se pridržavao propisanih tretmana od strane doktora Mladena Srzentića, danas ipak nije išlo. – Probat ćemo sutra pa ćemo vidjeti što će biti – kazao je kratko Perić u razgovoru za ZadarSport.
Nakon što je Rok Stipčević slomio ruku, te pauzira već neko vrijeme, ozlijedio se i Hrvoje Perić. I kada smo se svi ponadali da je tu kraj što se ozljeda tiče, nažalost nije, naime, nakon što je Pavle Marčinković u jučerašnjoj pobjedi Zadra nad Šibenikom (122-73) u igru ušao tri minute prije kraja susreta, u prvom napadu se ozlijedio, no, nije izlazio iz igre već je stisnuo zube te muški otrpio bol do kraja utakmice.

- Prvo odmah da kažem da nije ništa strašno kako se činilo na prvi pogled. Dogodilo se odmah nakon prvog napadan nakon što sam ušao u igru, vjerojatno jer sam bio još hladan. Nezgodno sam doskočio i osjetio jaku bol u skočnom zglobu i u tom trenu nisam mislio da ću moći nastaviti, ali stisnuo sam zube i reka sebi da ne mogu već izaći iz igre.

Srećom po Marčinkovića, nakon današnjeg pregleda ustanovljeno je kako se ipak ne radi o ozljedi skočnog zgloba već mišića.

- Nakon pregleda ipak se ustanovilo da nije u pitanju skočni zglob nego mišić, tako da sam odmah danas nastavio s treningom, no još uvije ne pod punim ritmom, dok mi ne splasne otok na nozi. Doktor mi je kazao kako nije nastradao zglob već se radi o istegnuću mišića. Moram kazati i kako sam imao dosta sreće, jer su me centimetri dijelili od pauze od dva dotri tjedna. - za kraj je kazao Marčinković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.