VIDEO - Zebić: "Spremni i u dobrom raspoloženju dočekujemo Slaven Belupo"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.4.2009 u 15:35.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Screenshot: Televizija VOX


Zadrani kod kuće moraju pobjeđivati, a sa gostovanja donijeti što je moguće više bodova, kratak je to recept ukoliko Zebićevi izabranici žele i sljedeću godinu igrati u 1.HNL. Prema onome što su do sada učinili, u proljetnom dijelu prvenstva, na dobrom putu su da to i ostvare.

Uoči utakmice Zadra i Slaven Belupa, koja Zadru dosta znači, trener Zebić u razgovoru za Televiziju VOX kazao je kako uoči utakmice nema nikakve euforije. Naglasio je kako je momčad Slaven Belupa težak i kvalitetan protivnik, no smatra kako će Zadar ipak slaviti u toj utakmici.

- Nema nikakve euforije, dobro stojimo na terenu. Sada imamo ključnu utakmicu protiv Slaven Belupa i tu jednostavno moramo potvrditi sve što smo do sada radili jer to je utakmica u kojoj možemo napraviti krivi korak ukoliko ne dođemo do tri boda. Znamo da će biti teško, Belupo je kvalitetna momčad, međutim, ako je Inter mogao kolo prije pobijediti Belupo, mislim da onda možemo i mi jer smo u boljoj formi, a igrači shvaćaju gdje nas ta forma nosi.

Zebić je prokomentirao i znatno bolju i angažiraniju igru zadra u proljetnom dijelu prvenstva te je kazao kako se njegovi igrači ne smiju opustiti, jer, kako kaže, kada se prvi put opuste, to će im se osvetiti.

- Tu je bilo i to Dvoransko prvenstvo koje nas je malo ponijelo i donijelo nešto novo, mislim da su igrači shvatili koliko smo loše odigrali na jesen i gdje se nalazimo. Spremili smo se dobro, razgovarali smo i detektirali neke probleme, pa smo i u utakmice ušli puno zdravije i opuštenije, iako je i ta prva utakmica protiv Cibalije bila teška, ali s ta tri boda protiv njih smo znatno mirnije krenuli dalje. Ne smijemo se opuštati, jer kada se prvi put opustimo, to će nam se osvetiti – kazao je Zebić.

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.