Pavle Marčinković: "Neka mi sve trice ulaze od tablu, ali samo neka ulaze!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.4.2009 u 0:05.
ZDNews.hr

Šime Olivai, Pavle Marčinković i Daniel Popović Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon pobjede Zadra nad Šibenikom, razgovarali smo s mladim igračima Zadra, Šimom Olivarijem Tonijem Prostranom, Danijelom Popovićem te Pavlom Marčinkovićem koji su oduševljeni prilikom koju su dobili. Zahvalili su se treneru Sagadinu na ukazanoj prilici te su dodali kako se nadaju većoj minutaži, ukoliko za to bude vremena i prostora.

Razgovarali smo i s Markom Carom te Tomom Ružićem koji su također kazali kako je Zadar bio bolji u svim segmentima igre, od prve do posljednje minute.

Marko Car:

- Protivnik nije bio na našoj razini, što smo i pokazali. Rekli smo da u utakmicu moramo ući ozbiljno i koncentrirano i to smo učinili, a ostatak je bio čisto rutinirano odrađivanje posla – kazao je Car o utakmici sa Šibenikom.

Na našu zamolbu da prokomentira izjavu Zmage Sagadina koji je kazao kako će Car postati jedan od ključnih igrača Zadra, Car je kazao: - Ja nastojim odraditi ono što trener traži od mene, treniram naporno i pokušavam iskoristiti minutažu koju mi trener povjerava.

Toni Prostran:

- Bili smo favoriti u ovoj utakmici i opravdali smo to od prve minute, obranu smo odigrali čvrsto i mislim da pobjeda nije dolazila u pitanje u niti jednom trenutku. Valorizacija 40? – Ništa, jedna utakmica dobra, jedna loša, ja moram trenirati i ne smijem poletjeti visoko radi ove utakmice.

Tome Ružić:

- Nije bila neka utakmica za napuniti dvoranu, no morali smo u utakmicu ući agresivno i čvrsto kako bi ima pokazali da smo ipak mi favoriti i nismo im dali da se raspucaju i razmašu na početku utakmice. Mislim da smo bili bolji u svim segmentima igre i svojim suigračima čestitam na zasluženoj pobjedi.

Šime Olivari:

- Evo, nakon dugo vremena sam dobio priliku deset minuta, mislim da sam 'ok' odigrao, moglo je bolje, ali bilo je sasvim u redu. Dosta treniramo, i do pet sati na dan, a mi mlađi i više, mislim da je naš napredak vidljiv, pa tako i na moj. Nadam se da ću opravdati trenerovo povjerenje.

Daniel Popović:

- Pa evo, prva utakmica, prvi nastup, prvi koševi to je nekakva nagrada na dugogodišnje odricanje i mukotrpan rad. Zahvaljujem se treneru Zmagi na pruženoj šansi. Presretan sam i prezadovoljan što sam dobio priliku zaigrati i postići prve koševe u dresu Zadra. Svjestan sam da je preda mnom jako puno rada da bih postigao nešto više.

Pavle Marčinković:

- Još jedna pobjeda u nizu, slabiji protivnik. Brzo smo stekli prednost, tako da smo i mi mlađi igrači dobili priliku, iskoristili smo je po mom mišljenju odlično, pogotovo Toni, Pop je isto dobro iskoristio svoju priliku, napravio je par 'rolica' i pokazao da se s nama radi i da nismo zapušteni. Ostaje nam da radimo i nadamo se novim prilikama. Ušla je jedna trica, od table, neka je ušla, da ih barem uđe deset od tablu, samo neka ulaze – veslo će za kraj Marčinković.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.