Desmon Farmer suspendiran!
Piše: H.B. | Objavljeno 14.4.2009 u 13:27.
ZDNews.hr

Desmon Farmer Foto: ZadarSport.com (arhiva)


U redakciju portala ZadarSport dan prije uoči utakmice 6. kola Lige za prvaka javio se Desmon Farmer s informacijom kako do sada još uvijek nije dobio niti jedan dolar od kluba, iako su mu, kako nam je tada kazao – to u klubu odavno obećali.

Nakon toga nazvali smo Branka Ljubičića, predsjednika četveročlane komisije koja nakon odlaska bivšeg predsjednika Kristijana Magaša upravlja klubom, koji nam je kazao kako je s Farmerovim menadžerom sve riješeno te kako, ukoliko Farmer to želi - može slobodno napustiti klub jer nitko nema pravo ucjenjivati KK Zadar, kazao nam je tada Branko Ljubičić.

Nakon toga kontaktirali smo još jednom Farmera koji nam je kazao kako on daje svoj maksimum, ali da nije plaćen niti jednog dolara otkako igra u klubu i kako to nije u redu prema njemu. - Da li je u redu da ja svaki trening odradim po 5 sati dnevno a da ne vidim niti jednog dolara dva mjeseca? Ja mislim da nije, čekao sam puna dva mjeseca no oni su samo lagali i nisu mi ništa isplatili. Ja se trudim na treninzima i na utakmicama 200%, no oni nisu bili korektni prema meni i ako mi do utorka ne isplate dugovanja, napustit ću klub - kazao nam je Farmer te nas zamolio da ovaj dio teksta objavimo u utorak, ukoliko mu plaća ne sjedne na račun.

Plaća očito nije sjela na račun, a sve je izglednije kako je Farmer svoju posljednju utakmicu u dresu Zadra odigrao u Sutinskim Vrelima protiv Cedevite.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, Branko Ljubičić kazao je kako je Desmon Farmer do daljnjega suspendiran, a o njegovom možebitnom ostanku odlučit će Zmago Sagadin, no, pije toga treba riješiti dugovanja prema Farmeru... Hoće li se dugovanja riješiti i hoće li Zmago popustiti, pokazat će naredni dani.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.