Perić propušta ogled sa Šibenikom, a možda i sa Splitom...
Piše: H.B. | Objavljeno 13.4.2009 u 22:46.
ZDNews.hr

Robert Troha i Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Dan nakon pobjede Zadra nad Cedevitom u Sutinskim Vrelima i ozljede jednog od najboljih igrača u redovima Zadra ove sezone, Hrvoja Perića, stižu ohrabrujuće vijesti, a te su da će Perić nakon dva do tri dana mirovanja ponovno početi trenirati. Podsjetimo, za vrijeme utakmice Cedevite i Zadra Perić je osjetio jaku bol u leđima te je nakon utakmice primio injekciju koja mu je ublažila bol.

- Nakon (ne)prospavane noći i injekcije koju sam primio, bolje se osjećam nego sinoć. Doktor mi je prepisao terapiju koju sam od danas počeo primjenjivati s našim fizioterapeutom Mladenom Babićem. Moram dva dana mirovati pa ćemo vidjeti što i kako dalje, ali ja se nadam se da ću što prije biti u mogućnosti vratiti se na teren i pomoći svojim suigračima – kazao nam je Perić kratko o svojoj ozljedi.

Dodajmo ovome kako Perić sigurno propušta ogled s Šibenikom, a upitan je i za dvoboj sa Splitom...

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.