Zmago Sagadin: "Sprdali su se s njim, a za koji mjsec Marko Car postat će jedan od ključnih igrača Zadra"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.4.2009 u 22:45.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport.com (arhiva)


Zmago Sagadin, trener košarkaša Zadra u izjavi koju je dao televiziji Vox, nakon pobjede Zadra u Sutinskim Vrelima nad Cedevitom (76-68), kazao je kako je sretan što je Marko Car dobro odreagirao posljednjih nekoliko utakmica te je dodao kako će Car postati jedan od ključnih igrača Zadra kroz nekoliko mjeseci.

- Marko Car, kako su se sprali s njime, baš sam zadovoljan kako se pokazao i još koji mjesec i on će biti jedan od naših ključnih igrača. Boisa je fajter koji ovoj momčadi daje srce, dušu i tijelo na raspolaganje, tako da neke nove sitnice u ovom timu dolaze do izražaja, Farmer otprilike svaki put u onom šuterskom dijelu daje ono što od njega očekujemo i sada kada sjedne koja plaća, nadam se da će i raspoloženje u momčadi biti bolje i da ćemo igrati još bolje – kazao je Sagadin u razgovoru za televiziju VOX nakon pobjede Zadra u Sutinskim Vrelima nad Cedevitom (76-68).


Cijelu izjavu trenera Zadra Zmage Sagadina možete pogledati u drugom dijelu video priloga.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.