Perić: "Užasno me bole leđa..."
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.4.2009 u 23:01.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZadarSport (Arhiva)


Nakon što se ozlijedio u drugom dijelu posljednje četvrtine za vrijeme utakmice Cedevite i Zadra (68-76), jedan od najboljih košarkaša Zadra ove sezone, Hrvoje Perić u razgovoru za ZadarSport kazao je kako ga jako bole leđa, a najvjerojatnije će morati obaviti i dodatne pretrage nakon što se zajedno sa svojim suigračima vrati u Zadar.

- Užasno me bole leđa, nakon utakmice sam dobio injekciju, no kada se vratimo u Zadar znat ću što ćemo učiniti, vjerojatno ćemo napraviti dodatne pretrage pa ćemo znati više o ozljedi. Nadam se da ću se što prije vratiti treniranju i igranju – kazao je Perić u razgovoru za ZadarSport.

Uopće ne treba posebno naglašavati koliko je Perić potreban momčadi Zadra i koliko bi njegovo eventualno izbivanje s parketa dodatno poremetilo koncepciju Zmage Sagadina koji Perića koristi praktički na svim pozicijama od 1 do 4. Nadajmo se svi zajedno kako će sve biti u redu s Hrvojem…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.