Sagadin nakon pobjede nad Cedevitom: "Dojam nije bitan, bitna je pobjeda"
Piše: KK Cedevita | Objavljeno 12.4.2009 u 22:43.
ZDNews.hr

Foto: KK Cedevita


Košarkaši Cedevite u derbiju 6. kola Lige za prvaka nisu uspjeli napraviti iznenađenje i poraziti momčad aktualnih prvaka. "Promjenom ritma i obrane smo pokušali izmoriti već umornog Zadra, ali to je u ovom trenutku sve što možemo", kazao je nakon poraza trener Cedevite Srećko Medvedec. "Ušli smo furiozno u prvo poluvrijeme, ali u drugom smo pali kondicijski i u koncentraciji. Htjeli smo igrati više pod koš, ali Parezanović i Kaštropil su loše reagirali, promašili par zicera."

Cedevita se dobro držala pune tri četvrtine, u trećoj imala +6, ali je tada Zadar serijom preuzeo vodstvo koje je početkom četvrte dionice povećao i osigurao pobjedu.
"Počeli smo utakmicu loše, ali uspjeli smo se oporaviti i s vrlo dobrim rezultatom otići na poluvrijeme"
, kazao je Tomislav Petrović. "No, u drugom dijelu nismo odreagirali dobro, nedostajalo nam je koncentracije što je presudilo jer su nam dolazili do lakih koševa, imali su puno zicera pod košem."

Zadar je utakmicu dobio obranom, a njihovog trenera Zmagu Sagadina nije zanimao dojam. "Dojam nema veze, moramo dobivati utakmice. Napravili smo posao. Osjetio se pritisak zbog činjenice da morao dobiti. Osim Farmera nitko od šutera nije pogodio ništa izvana, ali smo unutarnjom igrom i kontranapadima ostvarili po što smo došli."

Sagadin je pobjedom pogotovu zadovoljan jer vjeruje da Cedevita nije imala svoju posljednju riječ ove sezone.
"Cedevita je djelovala dobro, rasterećeno. Srećko je posložio stvari i izgledali su mnogo bolje nego prije dva-tri tjedna. Bit će još bolji i zagorčat će sigurno nekom život, ne samo kod kuće nego i na strani."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.