VIDEO - Zadar slavio u Sutinskim Vrelima protiv Cedevite 68-76
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 12.4.2009 u 19:17.
ZDNews.hr

Desmon Farmer upisao je 19 koševa Foto: ZadarSport (arhiva)


Ozlijedio se Hrvoje Perić

Valja napomenuti i kako se u drugom dijelu posljednje četvrtine ozlijedio Hrvoje Perić koji je s bolnom grimasom na licu promatrao tijek utakmice s klupe, a parket je napustio šepajući. Nadamo se kako će sa Hrvojem sve biti u redu te kako se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi. Opširnije o povredi Hrvoja Perića možete doznati klikom ovdje.
Košarkaši Zadra slavili su danas u Sutinskim Vrelima protiv momčadi Cedevite rezultatom 68-76. Najbolji u redovima Zadra bio je Farmer sa 19 postignutih koševa. Perić je upisao 12 koševa, a Gečevski i Car ubacili su po 11.
Nakon početnog vodstva od 2-0, Zadrani rade seriju 9-0 koševima danas raspoloženog Cara i Gečevskog koji sami postižu prvih devet koševa za Zadrane.

S druge strane, Petrović postiže tricu, a Zadar preko Perića i Rančića odlazi na 5-13. Tada Cummings radi mini seriju od 5-0, a koševima Cummingsa i Bradleya Cedevita se približava na samo dva koša zaostatka (14-16). Prostran postiže koš za dva, a istom mjerom mu uzvraća Bradley koji smanjuje na 16-18. Zadar serijom od 7-0 preko Ružića, Farmera i Rančića odlazi na +9, a koševima Novačića i Čolaka Cedevita smanjuje na samo 5 koševa razlike.

Nakon nekoliko uzastopnih koševa Čolaka i Petrovića, Cedevita dolazi na -3 razlike (27-30), a nakon Ružićevog vraćanja na +5, Čolak i Novačić smanjuju na samo jedan koš zaostatka (31-32). Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 37-36 za Zadar.

Košarkaši Cedevite po drugi put na utakmici došlo su u vodstvo tek početkom drugog poluvremena kada Kuljanin postiže koš za 38-37, no ta prednost bila je kratkog vijeka. Perić postiže koš za 40-41 te još jednom u sljedećem napadu, ovaj puta atraktivnim zakucavanjem vraća Zadrane na 3 koša prednosti (40-43).

Nakon što je ušao s klupe, Novačić zabija 8 koševa za redom te uz pomoć Bradleya Cedevita prelazi u vodstvo od šest koševa prednosti (50-44). Zadrani se konačno bude te rade seriju 11-0, a u strijelce se vrlo brzo upisuju Gečevski, Perić, Farmer i Rančić, no tricom Cumminga i dvicom Čolaka Cedevita poravnava rezultat (55-55).

Zadrani se još jednom vraćaju u život, ovaj put brzom serijom od 12-0 (Gečevski, Farmer, Ružić). Do kraja utakmice Cedevita se nije ozbiljnije približila Zadru, a najviše su došli do 7 koševa razlike (66-73).

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.