VIDEO - Puntamičani slavili protiv Dubrave
Piše: Televizija VOX | Objavljeno 12.4.2009 u 15:58.
ZDNews.hr

Miro Dundov Foto: ZadarSport.com (arhiva)


Košarkaši Borik Puntamike revanširali su se Dubravi, koja ih je prije samo nekoliko tjedana u dramatičnoj završnici pobijedila košem razlike. U 8. kolu Lige za ostanak Puntamičani su u Jazinama svladali košarkaše Dubrave rezultatom 71:62. Ovom pobjedom zadarski zeleni, na korak su do ostanka u ligi. Prvo poluvrijeme Borik je dobio s 10 koševa razlike, 35:25.

U drugom dijelu Dubrava se razigrala i povela u 28. minuti utakmice. Bilo je 49:47 za goste. Utakmica je bila izjednačena sve do 3 minute prije kraja, kada Puntamičani dolaze u vodstvo od 8 koševa. Najefikasniji kod domaćih Miro Dundov sa 18 postignutih koševa, dok je kod gostiju također 18 koševa postigao Petar Ćosić. Punatmičani već u srijedu gostuju kod Zaboka.

Opširnije uz izjave oba trenera u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.