Sagadin uoči utakmices Cedevitom: "Ne prihvaćamo njihov ritam igre"
Piše: Televizija VOX & ZadarSport.com | Objavljeno 10.4.2009 u 22:50.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (arhiva)


I dok se u uredima Košarkaškog kluba Zadar iz dana u dan događaju promjene, na parketu se igrači mirno spremaju za 6. kolo domaćeg prvenstva. U nedjelju, na sam Uskrs u 17:30 gostuju u Sutinskim Vrelima kod momčadi Cedevite. Zadrani na put za Zagreb kreću sutra, u goste momčadi iz Sutinskih Vrela koja u prvenstvu ne stoji najbolje. Sagadinov sastav u ovu utakmicu ući će ohrabren pobjedom nad Cibonom i pokušati iznenaditi Medvedeca i njegove igrače.

Pod posebnom su Sagadinovom paskom posljednjih dana dvojac Prostran i Car koji će i u ovoj utakmici igrati na poziciji razigravača. Stipčević će pauzirati do sljedećeg tjedna i utakmice sa Šibenikom. Svi ostali su spremni.

- Jasno je da će oni napraviti sve da nas iznenade, a mi ćemo napraviti sve da to ne dozvolimo. Cedevita igra brzo, to nije statična, pozicijska igra, to je vrlo brzo, to je tranzicijska igra sa mnogo napada koje brzo završavaju, zato i daju mnogo koševa, ali i primaju mnogo koševa. Njihov ritam igre nama nije poželjan i sigurno je kako mi nećemo prihvatiti njihov ritam igre. Mi ćemo igrati našu igru, a ta igra bi trebala biti takva da nam je dobra obrana, prije svega na njihovim šuterima, da se ne razlete i da se ne raspucaju, biti jednako vrijedni, ako je moguće i biti bolji u skoku, što je uvijek cilj i treće, svaki uspješan skok pokušati pretvoriti u kontranapad. U napadu moramo igrati s glavom, uravnoteženo, po dubini i širini, na tome najviše radimo – kazao je Sagadin u najavi utakmice.

Utakmica između Cedevite i Zadra na rasporedu je u nedjelju u 17 sati i 30 minuta.

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.