Emilio Kovačić i Stojko Vranković: "Još uvijek nas nitko iz KK Zadar nije kontaktirao"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.4.2009 u 0:46.
ZDNews.hr

Emilio Kovačić i Stojko Vranković Foto: 057info.hr, worldharmonyrun.org


Nakon što je jučer Branko Ljubičić, glasnogovornik četveročlane komisije koja upravlja s KK Zadar u ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport kazao kako Uprave KK Zadar ima dva kandidata za novog generalnog menadžera/sportskog direktora kluba, Emilija Kovačića i Stojka Vrankovića, danas smo razgovarali s obojicom kandidata za ovaj prestižan posao.

Emilio KovačićEmilio Kovačić, legendarni bivši igračem Zadra koji se našao na listi želja Upravnog odbora KK Zadar nakon što je Giuseppeu Giergiji uručen otkaz na mjestu generalnog menadžera/sportskog direktora kluba. Kovačić nam kazao kako ga još uvijek nitko iz KK Zadar nije kontaktirao, no, kako kaže, kada do kontakta dođe, razgovarati će s predstavnicima KK Zadar te će vidjeti što i kako…

- Ono što ja danas mogu reći je vrlo kratko, gotovo ništa, a iz razloga što me nitko iz kluba nje kontaktirao. Dakle, kada poziv dođe ja ću se odazvati i razgovarat ćemo, no pošto još uvijek poziva nema, ne mogu ništa komentirati jer se ništa nije dogodilo. Mogu još samo jednom reći da je mi je velika čast to što sam igrao za KK Zadar, a kada budem imao više informacija, moći ću više i kazati o svemu ovome – kazao je Emilio Kovačić u razgovoru za ZadarSport.


Stojko VrankovićStojko Vranković, također bivši legendarni igrač Zadra koji se zajedno s Emilijom Kovačićem našao na listi poželjnih na funkciji generalnog menadžera/sportskog direktora u razgovoru za ZadarSport, baš kao i Emilijo Kovačić kazao je kako ga još nitko iz kluba nije kontaktirao, no kada do kontakta dođe, razgovarati će…

- Ja sam iz medija doznao da se moje ime i ime Emilija Kovčića spominje u kontekstu potencijalnog novog sportskog direktora KK Zadar, no ono što vam ja mogu u ovom trenu kazati je to da mene do sada iz KK Zadar nitko nije kontaktirao. No, ukoliko stigne poziv, ja ću se vrlo rado odazvati pozivu i razgovarat ćemo pa ćemo vidjeti što se može dogoditi. Ponosno mogu reći da sam ponikao iz tog kluba (KK Zadar, op. p.) i moj prvi trofej koji sam osvojio 1986. godine ujedno mi je i jedan od najdražih, ako ne i najdraži u mojoj čitavoj košarkaškoj karijeri. Kažem, nitko iz kluba me nije kontaktirao, no ukoliko bude kontakata, ja ću se vrlo rado odazvati pozivu – zaključio je Stojko Vranković u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.