Giuseppe Giergia, Jure Košta, Joško Pulja i Davor Perišić ostali bez službenih automobila!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 9.4.2009 u 20:39.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić Screenshot: Televizija VOX


Branko Ljubičić, glasnogovornik četveročlane komisije koja upravlja s KK Zadar u razgovoru za ZadarSport još jednom je kazao kako do kraja današnjeg dana očekuje od svih onih koji su u posjedu službenog automobila KK Zadar, da ključeve u klub predaju do kraja dana.

- Dakle, Uprava kluba jednoglasno je donijela odluku kojom se svim djelatnicima kluba, osim glavnog trenera i stranih igrača uskraćuje pogodnost korištenja službenog vozila. Shodno tome, svi zaposlenici koji su još uvijek u posjedu službenog vozila, a od danas više nemaju pravo biti u posjedu istoga, do kraja današnjeg dana moraju Upravi kluba predati ključeve vozila koja će onda biti vraćena Autocentru Mitrović.

Direktori koji će predati ili su već predali ključeve službenih automobila u Giuseppe Giergia, Jure Košta, Joško Pulja i Davor Perišić.

Kako smo jučer objasnili, sve ovo radi se radi uštede novaca kojih - nema - kazao je Ljubičić u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.