VIDEO: Odbojkaši Gorana slavili u lokalnom derbiju
Piše: | Objavljeno 8.4.2009 u 19:17.
ZDNews.hr


U susretu posljednjeg 22. kola Prve B lige, u Bibinjama su se sastali odbojkaši Gorana i Zadra. Obzirom na višegodišnje rivalstvo oba kluba, to je za oproštaj sezone trebala biti utakmica poslastica, ali na parketu Osnovne škole Stjepana Radića igrala je samo domaća momčad, jer se Zadar, oslabljen za neigranje Radoševića i Paleke, predstavio u blijedom izdanju.

Predvođeni novim valom bibinjske odbojke - Tomislavom Fuzulom, Brunom Šimunićem i Roko Frletom te potpomognuti Antonijom Kindom i Ivanom Keserovićem, odbojkaši Gorana lakše su od očekivanja došli do uvjerljive pobjede rezultatom 3:0 (25:18, 25:13, 25:15).

Među malim brojem gledatelja, susretu je nazočio najpoznatiji bibnjski odbojkaš Roko Sikirić, kojem je sezona u Turskoj ranije završila te je Uskršnje blagdane odlučio provesti u krugu obitelji. Ovogodišnje prvenstvo, i Goran i Zadar, unatoč najavama o visokim ambicijama, završili su u donjem djelu tablice.

Opširnije u video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.