Hrvoje Perić: "Ne želim nikoga posebno izdvajati, ali moram pohvaliti Tonija Prostrana"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 8.4.2009 u 2:00.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: Filip Brala


Uoči utakmice s Cibonom, malo je bilo onih koji su uistinu vjerovali u pobjedu zadarskih košarkaša. No, oni su sami vjerovali u sebe što im se na kraju itekako isplatilo. Nakon utakmice razgovarali smo s nekoliko igrača Zadra koji su iznijeli svoja viđenja današnje utakmice.

Vladimer Boisa

- Dobili smo Cibonu i to je najbitnije. Bili smo bolji suparnik tridesetak minuta. Mogla je biti i veća razlika da smo mi pogađali na njihovu zonu. Promašili smo neke otvorene šuteve, ali najvažnije je da smo pobijedili. Za ovakvu utakmicu je motiviran svaki igrač, jer je Cibona dobra momčad koja igra Euroligu, a uz to su naši najveći rivali.

Hrvoje Perić

- Dogodilo se upravo ono što smo priželjkivali nakon što se Rok ozlijedio. Svi smo se 'skupili' i dali 120% svojih mogućnosti. Jedan drugome smo pomagali kada nam je bilo teško. To zajedništvo nas je vodilo prema pobjedi. Ne želim nikoga posebno izdvajati, ali moram čestitati Toniju Prostranu. Postigao je neke važne koševe u bitnim trenucima. Nadam se da je to put kojim će on nastaviti i da će postati vrhunski igrač.

Jere Macura

- Bilo je teško bez Stipčevića, ali moram pohvaliti Cara i Prostrana koji su ga stvarno odlično zamijenili. Istina, Cibona je u drugom poluvremenu poboljšala obranu i počela igrati bolje. Bilo je malo neugodno, ali najvažnije je da smo pobijedili.

Marko Car

- Jučer ujutro sam čitao u novinama i vidio sam da su nas svi otpisali. Rok je važan dio naše momčadi, ali mi smo ekipa na koju se može računati. Jedan igrač ne čini cijelu momčad. Prostran? Odigrao je odlično, s obzirom da je mlad igrač. Privatno smo dobri, dosta treniramo zajedno i očekujem da će postati dobar igrač. Moja igra? Mogu i bolje, ali nadam se da sam korektno odradio svoj posao.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.