Stipe Filipi vodeći u kupu Hrvatske
Piše: I.Krpina | Objavljeno 6.4.2009 u 21:55.
ZDNews.hr

Stipe Filipi


U nedjelju 5. travnja biciklisti Sv. Donata su nastupili na međunarodnoj utrci 22. Memorijal Zambelli u Klani koja je i ujedno i prva bodovna za kup Hrvatske.

U kategoriji Kadeta na stazi dugoj 52km, pobjedio je Hekić Doron (Kolesarski klub Radenska), s vremenom 1.24.05, te prosječnom brzinom 37.1 km/h.

Stipe Filipi ( BK Sv. Donat) u završnom šprintu osvojio je 6 mjesto u vremenu pobjednika te je ujedno bio i najbrži hrvatski biciklist. Bartol Novak je osvojio 21 mjesto takodjer u vremenu pobjednika, te je od hrvatskih predstavnika osvojio 3 mjesto. Josip Miočić (BK Sv. Donat) je osvojio 24 mjesto s vremenom 1.27.12 te je od hrvatskih predstavnika osvojio 4 mjesto.

U kategoriji žena Antonia Stipaničev (BK Sv. Donat) je osvojila 5 mjesto.

Kako je ovo bila prva utrka za Kup Hrvatske možemo biti vrlo zadovoljni te optimistični za nastavak sezone. Priliku za obraniti prvo, treće i četvrto mjesto u kategoriji Kadeta, te peto mjesto u kategoriji Žena, zadarski biciklisti imate će za dva tjedna kad se održava VN Varaždinske županije.

( Inače KUP Hrvatske je natjecanje kroz cijelu sezonu, vozi se 7 utrka te se na kraju zbrajaju bodovi ostvareni na bodovnim utrkama.)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.