VIDEO - Prvenstvo dječjih vrtića u nogometu
Piše: TV Vox | Objavljeno 6.4.2009 u 19:41.
ZDNews.hr


Danas i sutra, na pomoćnom terenu igrališta na Stanovima održava se 2. po redu prvenstvo dječjih vrtića u nogometu. U organizaciji Nogometnog saveza Zadarske županije svoje loptačko umijeće ove će godine pokazati djeca iz 19 vrtića. Nogometno natjecanje trebalo je biti održano proteklog vikenda, ali vrijeme nije išlo na ruku malim nogometašima koji će snage odmjeriti danas i sutra. Djeca iz 19 vrtića Zadarske županije, 19 muških i 10 ženskih sastava, borit će se za naslov najboljih nogometaša ove godine.

Prošlogodišnji naslov brane dečki iz Cicibana i cure iz Bokanjca, a uz podršku odgajateljica i roditelja na travnjaku neće manjkati srčane igre. Ovim natjecanjem djeci je pružena prilika za približavanje nogometu i uživanje u njemu, te njegovanje prijateljstva, suradnje i radosti koje donosi sport.

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.