Desmon Farmer ne trenira s prvom momčadi
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 5.4.2009 u 23:33.
ZDNews.hr

Desmon Farmer Foto: ZadarSport (arhiva)


Zbog čega Desmon Farmer danas nije trenirao? – pitanje je kojega danas mnogi Zadrani i oni koji se tako osjećaju postavljaju. Prema nekim neslužbenim informacijama, Farmeru nije ispaćena plaća koju mu KK Zadar duguje, a prema drugoj, službenoj verziji, koju smo dobili od glasnogovornika četveročlane komisije koja upravlja s KK Zadar – Farmer nije trenirao radi probavnih smetnji.

- Desmon Farmer igrač je Zadra, nije napustio klub, kako se priča po gradu i nastojat ćemo ga osposobiti da zaigra u utakmici s Cibonom. On je danas imao probavnih problema i nije trenirao jutros ni popodne s prvom momčadi – kazao nam je Branko Ljubičić.

Kada smo Ljubičića upitali da li je KK Zadar i dalje dužan Desmonu Farmeru dobili smo odgovor kako je sve dogovoreno s njegovim agentom, no konkretnog odgovora na pitanje nije bilo.

- Sa Farmerovim agentom je sve dogovoreno i tu neće biti nikakvih problema. Znam i sam da raznorazne priče danas kruže po gradu što se samog Farmera tiče, no ja mogu reći ono što znam, a to je da smo s njegovim agentom sve dogovorili i nikakvih problema neće biti – za kraj je kazao Ljubičić u razgovoru za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.