VIDEO - Od Branimira do Branimira - biciklom ili pješice!
Piše: TV Vox | Objavljeno 5.4.2009 u 15:07.
ZDNews.hr

Biciklijada


Oko 350 sudionika, što biciklista što pješaka, odazvalo se manifestaciji „Od Branimira do Branimira" kojom je započelo obilježavanje Županijskih dana. Ujedno, ova biciklijada organizirana je i povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava u utorak 7. travnja.

Ovu „zdravu akciju", osim Zadarske županije, organizirali su i Grad Nin, udruga Relax i Matica Zadrana. Svi sudionici bez većih problema prešli su ovu dionicu, koja je postala još atraktivnija od kada je na ovoj relaciji izgrađena i biciklistička staza. Na ovu akciju odazvale su se mahom sve generacije, tako da je najstariji biciklist rođen 1929. godine, Ivo Giovanni Kotlar, dok se najmlađi sudionik rodio 2003. Najstarija pješakinja Marija Lakić rođena je 1926., a najmlađi šetač rodio se 1997. godine.

Ovu manifestaciju obilježila su i neka poznata lica našeg grada, poput pjevača Mladena Grdovića i načelnika PU Zadarske,Antona Dražine. Osim biciklista ovu akciju obilježili su i šetači, a najbrojnije su bile članice Udruge za sportsku rekreaciju Relax koje su dobar dio ove dionice prošle pješice. Vjerujemo kako će ova akcija postati tradicionalna, a do slijedeće godine Vama savjetujemo da se sami pokrenete i vikendom rekreirate. Stoga, učinite nešto korisno za svoje zdravlje. Za početak šećite ili vozite bicikl!

OPŠIRNIJE U VIDEO PRILOGU

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.